Menü

Biztosítási termékek

gépjármű biztosítások

Aki nap mint nap úton van, tudja, milyen fontos számára a gépjármű. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy váratlan autólopás is komoly anyagi terhet jelenthet a gépjármű tulajdonosának. Az Inti.hu segítségével egy komplett gépjármű biztosítás csomagot állíthat össze, egyéni igényei szerint választhatja ki, amire az autózás során csak szüksége lehet. Védje autóját velünk, úgy, ahogy Ön szeretné! Állítsa össze gépjárművének egyedi, igényeinek megfelelő biztosítási csomagját.

Lakásbiztosítások

Sokan nem tudják, mi alapján válasszák ki a megfelelő lakásbiztosítást. Szakértő kollégáinkkal segítenünk a biztosítás megkötésében, szükség esetén a felmondás intézésében.

Oldalunkon lehetősége van tájékozódni a biztosítók ajánlatairól, kalkulátorunkkal összehasonlíthatja és könnyen kiválaszthatja a megfelelő lakásbiztosítást. Érdemes körültekintően eljárnia, hiszen szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Nálunk már Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást (MFO) is köthet!

Élet-, baleset- és egészségbiztosítások

Ki gondoskodik a családomról? Ki gondoskodik rólam? Ki fogja fizetni a törlesztéseket és a számlákat, ha valami történik velem? Hogyan tudom a gyermekem életkezdését segíteni? Ön is biztos gyakran felteszi magának ezeket a kérdéseket. Ezekre a kérdésekre nyújtanak megoldást a nálunk elérhető élet, baleset és egészségbiztosítások. Szakértő tanácsadóink segítségével ügyfeleink megtalálják a számukra optimális megoldást.

Ha szeretne évtizedek múlva is a megszokott életszínvonalon élni, hódolni a hobbijának, kedvére utazni, és gondtalanul élvezni a családi életet, már most tegyen érte. Nyugdíjbiztossal mindezt akár adója egy részéből finanszírozhatja. Egy jól megválasztott nyugdíjbiztosítással Ön is megalapozhatja a gondtalan nyugdíjas éveit.

Vállalkozói biztosítások

Ha a vállalkozók azon csoportjába tartozik, akik tudják, hogy a legnagyobb profit nem megszorításokkal, vagy magas árréssel, hanem a lehető legoptimálisabb költéssel érhető el, szívesen megnézzük a jelenlegi biztosítási kötvényét. Velünk optimalizálhatja a vállalkozása biztosítására fordított kiadásai.

Mezőgazdasági biztosítások

Gazdaságának megfelelően állítjuk össze a biztosítási védelmét: növénybiztosítások, állatbiztosítások, mezőgazdasági vagyontárgyak biztosításából választhat. Kinek ajánljuk a mezőgazdasági biztosításokat? Őstermelőknek, mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak, mezőgazdasági nagyüzemeknek.

utasbiztosítások

Ne induljon el nélküle! Szánjon rá néhány percet, kalkuláljon, és válasszon magának megfelelő (általános, búvár, sí vagy bármilyen egyéb sport) utasbiztosítást!

Hajó biztosítások

Otthon vagyunk a vízen is! Velünk teljes körű biztonságban tudhatja magát, amikor barátaival, családjával a hajózás csodálatos élményének hódol. A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb biztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Társasház biztosítás

Sokan nincsenek vele tisztában, de albérlőként is fontos lakásbiztosítást kötni, ugyanis biztosítást annak kell kötni, akinek érdekében áll az ingatlan és ingóság megóvása. Ebbe a körbe pedig kétségkívül az albérlő is beletartozik. Ebben az esetben a biztosítás kiterjed az albérlő ingóságaira is.

Amikor beköltözünk az új albérletünkbe érdemes utánajárni, hogy mire van biztosítás. Sok esetben maga a társasház is rendelkezik biztosítással, bár legtöbbször ez csak a falakat és a közös helyiségeket biztosítja. Azonban ez is hasznos lehet például egy közös tárolóban történő kár esetén.

Érdemes tisztázni ugyanakkor azt is, hogy a tulajdonos kötött-e biztosítást a lakásra, valamit az abban található ingóságokra.