Menü

Biztosítási termékek

gépjármű biztosítások

Aki nap mint nap úton van, tudja, milyen fontos számára a gépjármű. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy váratlan autólopás is komoly anyagi terhet jelenthet a gépjármű tulajdonosának. Az Inti.hu segítségével egy komplett gépjármű biztosítás csomagot állíthat össze, egyéni igényei szerint választhatja ki, amire az autózás során csak szüksége lehet. Védje autóját velünk, úgy, ahogy Ön szeretné! Állítsa össze gépjárművének egyedi, igényeinek megfelelő biztosítási csomagját.

Lakásbiztosítások

A biztosítási ajánlatok összehasonlításával könnyebb kiválasztani a megfelelő lakásbiztosítást, hiszen szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetségesek a biztosítók ajánlatai között. Lakásbiztosítás váltására évente egy alkalommal, a biztosítás évfordulója előtt van lehetőség. Oldalunkon lehetősége van tájékozódni a biztosítók ajánlatairól. Ha kedvezőbb ajánlatot talál a jelenlegi lakásbiztosításánál, akkor az évforduló előtt legalább 30 nappal kell felmondania a régi szerződését.

Élet-, baleset- és egészségbiztosítások

Ki gondoskodik a családomról? Ki gondoskodik rólam? Ki fogja fizetni a törlesztéseket és a számlákat, ha valami történik velem? Hogyan tudom a gyermekem életkezdését segíteni? Ön is biztos gyakran felteszi magának ezeket a kérdéseket. Ezekre a kérdésekre nyújtanak megoldást a nálunk elérhető élet, baleset és egészségbiztosítások. Szakértő tanácsadóink segítségével ügyfeleink megtalálják a számukra optimális megoldást.

Ha szeretne évtizedek múlva is a megszokott életszínvonalon élni, hódolni a hobbijának, kedvére utazni, és gondtalanul élvezni a családi életet, már most tegyen érte. Nyugdíjbiztossal mindezt akár adója egy részéből finanszírozhatja. Egy jól megválasztott nyugdíjbiztosítással Ön is megalapozhatja a gondtalan nyugdíjas éveit.

Vállalkozói biztosítások

Ha a vállalkozók azon csoportjába tartozik, akik tudják, hogy a legnagyobb profit nem megszorításokkal, vagy magas árréssel, hanem a lehető legoptimálisabb költéssel érhető el, szívesen megnézzük a jelenlegi biztosítási kötvényét. Velünk optimalizálhatja a vállalkozása biztosítására fordított kiadásai.

Mezőgazdasági biztosítások

Gazdaságának megfelelően állítjuk össze a biztosítási védelmét: növénybiztosítások, állatbiztosítások, mezőgazdasági vagyontárgyak biztosításából választhat. Kinek ajánljuk a mezőgazdasági biztosításokat? Őstermelőknek, mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak, mezőgazdasági nagyüzemeknek.

utasbiztosítások

Ne induljon el nélküle! Szánjon rá néhány percet, kalkuláljon, és válasszon magának megfelelő (általános, búvár, sí vagy bármilyen egyéb sport) utasbiztosítást!

Hajó biztosítások

Otthon vagyunk a vízen is! Velünk teljes körű biztonságban tudhatja magát, amikor barátaival, családjával a hajózás csodálatos élményének hódol. A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb biztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Társasház biztosítás

A társasházakban élő lakóközösségek számára sem álom a testre szabható, előnyös biztosítási forma megtalálása. A biztosítók egyre szélesebb körű szolgáltatásokat kínálnak a társasházak, lakásszövetkezetek számára is. A biztosítási ajánlatok összehasonlításával könnyebb kiválasztani a megfelelő társasház biztosítást, hiszen szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetségesek a biztosítók ajánlatai között.