Menü

Mezőgazdasági biztosítások - Ültetvény - Gyümölcs

Díjtámogatott növénybiztosítás, ültetvény, haszonállat, gépek, eszközök, vagyon

Jelölje be azt a "kockázati csomagot" ami az ideális védelmet nyújtaná az Ön gazdaságának!

  jég tűz vihar homokverés téli fagy tavaszi fagy aszály árvíz felhőszakadás
 
 
           
 
             
 
               
  Terület (hektár)
 
1-5 Ha
 
5-10 Ha
 
10-25 Ha
 
25-50 Ha
 
50-100 Ha
 
100 Ha felett

Az ajánlatkérés beküldése nem jár szerződéskötési kötelezettséggel.

Ajánlatot kérekMilyen kockázatokra nyújt védelmet az ültetvények biztosítása? Jég, tűz, vihar, aszály, téli fagy, felhőszakadás, árvíz, homokverés

Kinek ajánljuk? Gazdáknak és üzemeknek, akiknek a fő gazdálkodási tevékenysége ültetvény. Hazánkban az ültetvényeket az elmúlt években is legnagyobb mértékben a téli, tavaszi fagyok és az ezeket követő jégesők károsították. A 2020-as gazdasági évben a tavaszi fagyok és az aszály együttes hatásának köszönhetően almából 40-50%-kal körtéből 50-60%-kal kevesebb termett.

Hogyan működik? Az ültetvények biztosításánál kiemelten fontos a pontos és elégséges hozam és piaci érték megválasztása, mivel egy esetleges kárenyhítési térítésnek is ezek fogják a mértékét meghatározni. Az "A" csomagos biztosítások esetében az állami támogatás akár az éves befizetett díj 70%-a is lehet. Ültetvények esetében kifejezetten javasolt a minőségi jégkárokra kötött védelem. Ez utóbbi az enyhén jégütött (minőségi kárt szenvedett), de nem megsemmisült gyümölcsök értékcsökkenését téríti.

Több biztosító szolgáltatását és díját összehasonlítva, mindenkinek egyedi ajánlatot készítünk.

Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk, átvállaljuk a teljes ügyintézést. Mi valóban a legkedvezőbb megoldást nyújtjuk Önnek!
Kérjen tőlünk ajánlatot! Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon!Itt talál még olyan biztosításokat, amelyeket Önnek ajánlunk.