Menü

Rólunk

Cégünk tevékenységi körébe tartozik a biztosításközvetítés, az ingatlanközvetítés és a hitelközvetítés.

Ügyfélkapcsolatainkban kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a pontos és gyors ügyintézésnek, a korrekt tájékoztatásnak.

A zökkenőmentes működést segíti elő a telefonos segítség vonalunk. Telefonos segítségünkkel minden fontos kérdésben ügyfeleink rendelkezésére állunk. Kérjük, ha kérdése van, hívjon bennünket!

Biztosítás

Az általunk kínált biztosításokkal ügyfeleink azokat a jövőbeli problémáikat kezelhetik, amelyeket önerőből nehezen, vagy egyáltalán nem tudnának megoldani. Biztosításközvetítői tevékenységünk ügyfeleink részére teljes mértékben díjmentes. Biztosítási alkuszként ügyfeleink megbízásából járunk el a biztosítók felé, képviselve az ügyfelet, az ügyfél által az inti.hu portálon keresztül indított és a személyes kapcsolaton keresztül létrejött biztosítási szerződések tekintetében. Az inti.hu-n néhány perc alatt összehasonlíthatja a biztosítók díj és szolgáltatás ajánlatait.

INGATLAN

Ingatlanközvetítő szolgáltatásunkkal szakképzett munkatársainkkal az eladni vagy vásárolni kívánó ügyfelek és a bérelni vagy bérbe adni kívánó ügyfelek részére is rendelkezésre állunk. A megbízásra felkínált ingatlanokat felkeressük, helyszíni szemle után fotókat készítünk, több internetes portálon hirdetjük. Igény esetén segítséget és javaslatot adunk az ár kialakításában. Az érdeklődőknek személyesen mutatjuk be az ingatlanokat, szakmai tanácsokkal látjuk el a döntéshozatalban. Adás-vételi szerződés megkötéséig munkatársaink jogi tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket. Igény esetén ügyvédünk adás-vételi szerződés megkötéséhez rendelkezésre áll.

HITEL

Hitelközvetítői tevékenységünknél figyelembe vesszük azt, hogy a hitel felvétele ügyfeleink számára hosszú évekre szóló kötelezettséget jelent, ezért hiteltanácsadóink tudásuk legjavát adva, felelősségteljesen segítik elő a jó döntés meghozatalát. Mindig objektíven tájékoztatjuk ügyfeleinket a pontos termékjellemzőkről, folyamatokról. Több bankkal állunk folyamatos napi kapcsolatban. Naprakész, pontos információval tudunk szolgálni a hitelt igénylő részére. CSOK igénylésben is számíthat ránk.