Menü

Mezőgazdasági biztosítások

Mi megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb mezőgazdasági biztosítást!

Díjtámogatott növénybiztosítás, ültetvény, haszonállat, gépek, eszközök, vagyon

Talán már közhelynek számít, mégis minden gazdasági év elején felmerül a kérdés: Érdemes biztosítani a mezőgazdasági növényeket, haszonállatokat, gépeket, épületeket? "Megúszható" ez az év is nagyobb kár nélkül? Vagy oda lesz a termés, a jószág és a megtermelt haszon?
Mi tudjuk a választ. Számos esetben bár hamarabb odaértünk volna a gazdához, mint a jég a vihar, vagy a fagyok. A megváltozott időjárás, a felpörgött termelési és gazdasági élet, elengedhetetlenné teszi, hogy megóvjuk értékeinket. Mi személyre szabott mezőgazdasági biztosítási ajánlatokat nyújtunk a gazdáknak és az üzemeknek, több biztosító ajánlatát versenyeztetve, így ügyfeleinknek a legkedvezőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani. Országos tanácsadói hálózatunkkal, kárszakértők segítségével, naprakészen készítjük el a hozzánk forduló gazdák és üzemek biztosítási védelmét, valamint felügyeljük egy esetleges bekövetkezett káresemény kárrendezési folyamatát.
A magyar állam megemelt díjtámogatásával (max.70%), az országos kárenyhítési alap nyújtotta segítség optimalizálásával, minimális ráfordítással elérhetővé tudjuk tenni, hogy termésük, vagyonuk biztonságban legyen.
Ne hagyja bevételeit védelem nélkül, bízza szakértőinkre biztosítása elkészítését!
Gazdaságának megfelelően állítjuk össze a biztosítási védelmét: növénybiztosítások, állatbiztosítások, mezőgazdasági vagyontárgyak biztosításából választhat. Segítségünkkel az igényeinek legmegfelelőbb biztosítási ajánlat készül el Önnek.
Kinek ajánljuk a mezőgazdasági biztosításokat? Mindenkinek, aki mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozik: őstermelőknek, mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak, mezőgazdasági nagyüzemeknek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk, átvállaljuk a teljes ügyintézést. Mi valóban a legkedvezőbb megoldást nyújtjuk Önnek!
Kérjen tőlünk ajánlatot! Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon!

Jelölje be azt a "kockázati csomagot" ami az ideális védelmet nyújtaná az Ön gazdaságának!

Munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!

Több biztosító ajánlata közül választhat!