Menü

Mezőgazdasági biztosítások - Gépek - Eszközök - Vagyon

Díjtámogatott növénybiztosítás, ültetvény, haszonállat, gépek, eszközök, vagyon

Jelölje be azokat a kockázatokat, amelyekre biztosítási védelmet szeretne az Ön gazdaságának!
(Többet is megjelölhet!)

  kockázat
 
tűz-robbanás-villámcsapás
 
jégverés-vihar-árvíz-földmozgás
 
betörés-lopás-rablás
 
géptörés
 
üveg és fólia házak - növények

Az ajánlatkérés beküldése nem jár szerződéskötési kötelezettséggel.

Ajánlatot kérekMilyen kockázatokra nyújt védelmet a mezőgazdasági vagyon biztosítás? Tűz, robbanás, villámcsapás, jégverés, vihar, földmozgás, árvíz, betörés, lopás, rablás, üveg és fóliaházak biztosítása, géptörés biztosítás

Kinek ajánljuk? A növénybiztosítások mellett kiemelten fontos a termelő eszközök, valamint a termelést biztosító ingatlanok, gépek, berendezések biztonsága. A termelés rövidebb-hosszabb leállását is okozhatja egy hitelre, vagy lízingre vásárolt nagy értékű gép meghibásodása, törése, esetleges lopása. Ezt a gondoskodási formát a kisebb gazdaságoknak és a nagyüzemi gazdaságoknak is ajánljuk, a termelést kiszolgáló épületek, gépek, berendezések, vagyontárgyak, eszközök védelmének érdekében.

Hogyan működik? Egy adatközlő nyomtatvány benyújtását követően több biztosító ajánlatából választhatnak ügyfeleink. A vagyontárgyak megadott értékeit évente ajánlott felülvizsgálni és ezt követően aktualizálni.

Lehetőség van munkáltatói felelősségbiztosítás megkötésére is, ami egy váratlanul bekövetkezett baleset során a munkavállaló ellátását, gyógykezelését, kártérítését fedezi. Emellett munkavállalói felelősségbiztosítást és balesetbiztosítást is kínálunk ügyfeleinknek.

Több biztosító szolgáltatását és díját összehasonlítva, mindenkinek egyedi ajánlatot készítünk.

Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk, átvállaljuk a teljes ügyintézést. Mi valóban a legkedvezőbb megoldást nyújtjuk Önnek!
Kérjen tőlünk ajánlatot! Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon!Itt talál még olyan biztosításokat, amelyeket Önnek ajánlunk.