Menü

Mezőgazdasági biztosítások - Haszonállat

Díjtámogatott növénybiztosítás, ültetvény, haszonállat, gépek, eszközök, vagyon

Jelölje be azokat a kockázatokat, amelyekre biztosítási védelmet szeretne az Ön gazdaságának!
(Többet is megjelölhet!)

  Kockázatok   Biztosítandó haszonállat (több is megjelölhető):   Haszonállatok darabszáma összesen:
 
Elhullás
 
Szarvasmarha
 
100 db alatt
 
Kényszervágás
 
Sertés
 
100-500 db
 
Ferzőző betegségek
 
Juh
 
500-1000 db
 
Elemi károk
 
 
1000 db felett
 
 
Szárnyas  
 
 
Egyéb  

 

 

Az ajánlatkérés beküldése nem jár szerződéskötési kötelezettséggel.

Ajánlatot kérekA haszonállat biztosítások az alábbi kockázatokra nyújtanak védelmet: elhullás, kényszervágás, fertőző betegségek, tűz és elemi károk

Kinek ajánljuk? A haszonállat biztosítást minden olyan gazdának és üzemnek, akik nagyobb létszámú sertés, szarvasmarha, baromfi, kecske tartásában és tenyésztésében érdekeltek. Akik szeretnék megvédeni állományukat az elhullásból, kényszervágásból, fertőző betegségekből, járványokból adódó veszteségtől, vagy a betegségek kezelési költségeitől.

Hogyan működik? Gazdaságra szabott egyedi módozatok közül választhat, az állatok létszámának, korcsoportjának, értékének megfelelően. A szolgáltatás az állatok védelmét nem csak a betegségekkel, elhullással szemben, hanem egy esetlegesen bekövetkező természeti és elemi kárnál (pl. tűz, villámcsapás) nyújtja. Külön fedezet választható kiemeltem magas verseny és tenyészállatok védelmében, illetve az ezeknél bekövetkező betegségek, állatgyógyászati kezelések megtérülésére.

Több biztosító szolgáltatását és díját összehasonlítva, mindenkinek egyedi ajánlatot készítünk.

Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk, átvállaljuk a teljes ügyintézést. Mi valóban a legkedvezőbb megoldást nyújtjuk Önnek!
Kérjen tőlünk ajánlatot! Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon!Itt talál még olyan biztosításokat, amelyeket Önnek ajánlunk.