Menü

Mezőgazdasági biztosítások - Szántóföldi növények

Díjtámogatott növénybiztosítás, ültetvény, haszonállat, gépek, eszközök, vagyon

Jelölje be azt a "kockázati csomagot" ami az ideális védelmet nyújtaná az Ön gazdaságának!

  jég tűz vihar homokverés téli fagy tavaszi fagy aszály árvíz felhőszakadás
 
 
           
 
             
 
               
  Terület (hektár)
 
50 Ha alatt
 
50-100 Ha
 
100-200 Ha
 
200-500 Ha
 
500-1000 Ha
 
1000 Ha felett

Az ajánlatkérés beküldése nem jár szerződéskötési kötelezettséggel.

Ajánlatot kérekA szántóföldi növény biztosítások a következő időjárási kockázatokra nyújtanak védelmet: jég, tűz, vihar, aszály, téli fagy, felhőszakadás, árvíz, homokverés

Kinek ajánljuk? Minden olyan gazdának és üzemnek, akik teljes körű védelmet szeretnének az általuk termesztett növény kultúrára. Igény szerint választhatnak államilag támogatott, vagy nem támogatott konstrukciók közül. Azoknak a gazdálkodóknak, akik az állami kárenyhítési alapból a magasabb térítési szintet szeretnék igénybe venni, ezáltal optimalizálva az üzleti alapú biztosítások kárenyhítésére gyakorolt hatását.

Hogyan működik? A szántóföldi növénybiztosítások éves díjára az állami támogatás mértéke 40% és 70% között mozog, a választott csomagtól függően.

A szerződések adott gazdasági évre szólnak, a termelt növényekhez tudják igazítani, milyen védelmet szeretnének.

Több biztosító szolgáltatását és díját összehasonlítva, mindenkinek egyedi ajánlatot készítünk. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk, átvállaljuk a teljes ügyintézést. Mi valóban a legkedvezőbb megoldást nyújtjuk Önnek!
Kérjen tőlünk ajánlatot! Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon!Itt talál még olyan biztosításokat, amelyeket Önnek ajánlunk.