Menü

Szállítmánybiztosítás (CMR, BÁF) ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez kérjük töltse ki a táblázatot!

  Mivel foglalkozik a vállalkozása?   Milyen vállalkozási formában végzi tevékénységét?   Jelenleg van érvényben lévő szállítmánybiztosítása?   Kizárólag Magyarország területén működik a vállalkozása?
 
Szolgáltatás
 
Egyéni vállalkozás
 
Igen
 
Igen, csak Magyarország területén
 
Kereskedelem
 
Társas vállalkozás
 
Nem
 
Nem, külföldön is
 
Termelés
 
Egyéb        
 
Egyéb            

Az ajánlatkérés beküldése nem jár szerződéskötési kötelezettséggel.

Ajánlatot kérekA szállítmánybiztosítás fedezetet nyújt minden nemzetközi és belföldi viszonylatban szállított áruféleségre, függetlenül annak fuvarozási módjától és a szállítási útvonaltól. 

A termék az árutulajdonosi érdekek védelmét szolgálja, a szállított áruban bekövetkező, a szállítás rendes folyamatával összefüggésben felmerülő, véletlen és balesetszerűen bekövetkező károk, veszteségek megtérítésével.

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb vállalkozói szállítmánybiztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk, átvállaljuk a teljes ügyintézést. Mi valóban a legkedvezőbb megoldást nyújtjuk Önnek!
Kérjen tőlünk ajánlatot! Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon!