Menü

Ingatlan

Ingatlant eladok/kiadok

Szeretném eladni az ingatlanom

10 ok, hogy miért jár jól, ha a bennünket hív segítségül:

 

1. Amit mi intézünk automatikusan Önnek:

- Ingatlan értékesítés, bérbeadás
- Biztosítás
- Hitel (ha szükséges)
- 3D panoráma fotózás

 

2. Biztonság az első

Az Ön biztonsága nekünk az első, hisz nem mindegy, hogy kit enged be az ingatlanába. Mi csak olyan érdeklődőket viszünk ki személyesen, akiknek személyazonosságáról megbizonyosodtunk, és elérhetőségei is igazolva vannak.

 

3. Végigkísérjük az EGÉSZ értékesítési folyamaton

Mi nem csak a megbízási díjunkig vagyunk önnel! Mi készítjük elő az adásvételt, bérleti szerződést, szükség esetén szervezzük az időpontokat, földhivatalba is képviseljük az ügyfelet, elkészítjük az energetikai tanúsítványt, birtokba-adási jegyzőkönyvet adunk.

 

4. Kizárólagosság - Ön választhat, mit szeretne

Mi nem kötelezzük arra, hogy kizárólagos szerződést kössön, bár tudjuk, hogy ebben a szerződés formában többször hatékonyabb és gyorsabb az értékesítésünk. Ön dönt mit szeretne, melyik szolgáltatási csomagunkat választja. Akár keverheti is azokat.

 

5. Felkészítjük lakását az eladásra/bérbeadásra

Amennyiben szükséges, kollégáink felkészítik az otthonát a legjobb áron való gyors értékesítésre/bérbeadásra Önnel egyeztetve.

 

6. Együttműködünk az ingatlanosokkal

Értékesítőinknek lehetősége van más ingatlan irodák értékesítőivel együttműködni hazai és a nemzetközi piacon egyaránt, annak érdekében, hogy az Ön ingatlanát még gyorsabban jó áron értékesíteni/bérbe adni tudjuk. Így az ezen partnerhálózatok saját weboldalán is meghirdethetik ingatlanát.

 

7. Szélesebb hirdetési felület az Ön ingatlanának

Hálózatunk olyan hirdetési portfólióval rendelkezik, ami az Ön ingatlanát biztosan eljuttatja a vevőhöz/bérlőhöz. Ezért sok kiemelt hirdetés mellett több száz kolléga tudja kínálni az ingatlanát, kiajánlásokba küldjük regisztrált érdeklődők részére, együttműködő hálózatok részére átküldésre kerülhet, befektetési csoportok részére is átadhatjuk.

 

8. Minden tájékoztatás egy kézből

Önnel csak egy kollégánk tartja a kapcsolatot, akinek a megbízást átadja. Ő tájékoztatja részletesen a megbízási szerződésünkről, ő foglalkozik az ingatlanával, hozza a szűrt és regisztrált érdeklődőket, és értékesíti az ingatlanát.

 

9. Nem minden a jutalék

Cégünk az arany középúton járva nem kér magas jutalék %-ot, sőt kizárólagos megbízása esetén még kedvezményt és többletszolgáltatást is nyújtunk.

 

10. Kiemelt megjelenítés

Kizárólagos megbízása esetén külön kiemelten hirdetjük meg ingatlanát a kiemelt látogatottságú weboldalunkon, és partnercégünk a www.citycartel.hu oldalán is!

Szeretném eladni az ingatlanom

Ingatlant keresek

Ingatlanok megtekintése