Menü

Nyugdíjbiztosítás

Nyugdíjbiztosítás

Válasszon körültekintően a biztosítók kínálatából nyugdíjcélú megtakarítást független nyugdíjszakértőink segítségével!

Hozza ki a legtöbbet a pénzéből!

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Ahogy az emberek többsége, valószínűleg Ön is nyugodt, pihenéssel, de élményekkel teli időszakként képzeli el nyugdíjas éveit. A majdani nyugalom alapja a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér. A gazdasági és demográfiai mutatók alapján az látható, hogy pihenéssel eltölteni kívánt évtizedek anyagi biztonsága érdekében a majdani állami nyugdíjat érdemes saját megtakarítással kiegészíteni. A nyugdíjbiztosításban félretett éves összeg 20%-a de maximum 130.000 Ft a befizetett SZJA-ból a számlára visszaigényelhető. Jelenleg a nyugdíjbiztosítás a legnépszerűbb nyugdíj előtakarékossági forma és évről évre aktívan terjed tovább az ügyfelek körében.

A népszerűségnek azonban átka is van. A kereslettel párhuzamosan ugyanis a kínálat is rohamosan növekszik a nyugdíjbiztosítások területén (jelenleg közel 70 módozat érhető el!), így egyre nehezebb eligazodni közöttük és különböző szolgáltatási feltételeik között.

Sokan spontán választanak nyugdíjbiztosítást. Pedig érdemes tájékozódni, mert egy nem megfelelő szerződéssel akár egy ház ára is elúszhat nyugdíjas éveinkre.

Az inti.hu segítségével ügyfeleink megtalálhatják a számukra optimális megoldást.

Segítségünkkel megtudhatja, az igényeinek pontosan melyik nyugdíjbiztosítás felel meg, kérjen személyre szabott tájékoztatót és kalkulációt nyugdíjszakértőinktől!

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Érdekel egy kalkuláció