Menü

Karrier

SZERETNÉD A SZABADSÁGOT MEGÉLNI MUNKÁDBAN IS?
A VALÓDI SZABAD ÉLETMÓDOT KÍNÁLOM, NEM EGY HÉTKÖZNAPI MUNKÁT!

Tudom, hogy az értékesítői és tanácsadói piacon, akinek időpontja van, mindene van.

Akinek megmutatom ezt a lehetőséget, legtöbben lelkesek lesznek és csatlakozni akarnak hozzánk. Talán az is elég lenne, ha leírnám, hogy tudunk neked érdeklődőket biztosítani. Sokan már erre is azonnal jelentkeznének, de szeretném, ha végig olvasnád és utána írnál nekem.

"Andrea vagyok, és igen, én vagyok a képen. Ha vágysz a szabad életérzésre, tetszik amit olvasol, és jelentkezel, részben velem fogsz együtt dolgozni. Úgy gondolom, fontos az első benyomás, így ezzel a fotóval megtakarítok mindkettőnknek egy kis időt.

Alkuszok vagyunk és online is gyűjtünk érdeklődőket. Most olyan munkatársakat keresek, akik az online jelentkező ügyfeleket felhívják, kiszolgálják és a későbbiekben is kezelik.

Biztosítások, hitelek közvetítésével és ingatlan értékesítéssel foglalkozunk. A személyes kapcsolatépítés mellett az online világ is a mi világunk.

Alkuszcégünk egyéb lehetőségeket is kínál majd neked, hogy ügyfeleid számát növelni tudd. Erről majd később mesélek. "

ÚGY GONDOLOD, A TANÁCSADÓI ÉS ÉRTÉKESÍTŐI PIACON NEHÉZ AZ ÉLET?

Talán igazad van, ha EGY biztosítónak dolgozol

A biztosítói hálózatban kaphatsz segítséget, de az biztos, hogy függetlenséget nem kapsz. Ott sokszor a lelkiismereted is megszólal, mert tudod, hogy más biztosítótól jobb ajánlatot is kaphatna ügyfél, de Te azt nem tudod kínálni, meg van kötve a kezed. Ha esetleg kapsz megkereshető neveket, a találkozó után azt mondja az ügyfél, hogy még megnézi a többi biztosító termékét, és megkeres egy alkuszt. Ha az ügyfél nem a Te biztosítódat választja, nem tehetsz mást, odébbálsz. És a jutalék. A szerzésedért és az állományodért megfelelő jutalékot kapsz? Vagy ugyanazért kaphatnál sokkal többet? Kiszámoltad már, mennyi jutalékot hagysz ott más biztosítás hitel vagy ingatlan értékesítőknek?

Talán igazad van, ha nem a megfelelő alkusz cégnél dolgozol

Sok alkuszcég van az országban, több mint 300. Ott, ahol dolgozol, a XXI. századnak megfelelő online marketing támogatást kapsz? Online felületen is tudsz biztosítást kötni? Vagy csak személyes ügyféltalálkozóid lehetnek? Oktatásokért, tréningekért, rendezvényekért kell fizetned? Talán még irodaköltségbe is be kell szállnod? Vagy mindezt ingyen kapod? A szakmai fejlődésedet figyelemmel kíséri valaki? Az ügyfeleid számának növekedése rajtad kívül másnak is fontos? És ami még fontos kérdés, mennyi jutalékot kapsz?

Talán igazad van, ha LTP értékesítőként dolgoztál

Lehet, hogy kaptál támogatást a munkádban, megtanultad az értékesítés rejtelmeit, jól érezted magad az adott területen, jól kerestél. De a lakástakarék pénztárak 30%-os állami támogatásának megszűnésével az  LTP értékesítőknek új munka után kellett nézni. Te is keresed a helyed? Még nem találtad meg az új munkádat? Nyitott vagy az értékesítési szakmában új dolgok megtanulására? A sales a Te igazi világod, de nincs aki segítsen az újrakezdésben? És ami még lényeges kérdés: Kevesebb a bevételed most, mint amennyit szeretnél

Talán igazad van, ha MLM rendszerben dolgozol

Itt csak akkor tudsz magasabb szintre lépni, ha új értékesítőket viszel? Az alsóbb szinteken a teljes jutaléknak csak a töredékét kapod, mert a többi jutalék a felsőbb szinteknek jár. Csak néhány termék van, amit kínálni tudsz? Ha igen, Te ezeket tolod az ügyfélnek, és ha mégsem ezt szeretné, üres zsebbel távozol.

Talán igazad van, ha ingatlan vagy hitelközvetítőként dolgozol

Lehet, hogy kapsz segítséget a munkádhoz, de csak az adott szakterületen tudod kiszolgálni az ügyfeledet. Tapasztaltad már azt, hogy ügyfeled más értékesítővel is kapcsolatban áll, mert Te nem tudod az összes biztosítási, hitel vagy ingatlan igényét kielégíteni. Tudod, mennyi jutalékot hagysz ott más értékesítőnek, ami a Tiéd lehetne?

Talán igazad van, ha kereskedelmi üzletkötőként vagy területi képviselőként dolgozol

Szereted a szabad időbeosztást, de mégsem élheted meg az igazi szabadságot, mert rengeteget dolgozol. Szeretsz autóban ülni, de hullafáradtan érsz haza minden nap? Ahhoz, hogy szemmel is jól látható jutalékot kapj, szinte elérhetetlen feltételeket kell teljesítened? Jól tudsz eladni, de úgy érzed, nem fizetik meg rendesen a munkádat? A jó értékesítő érték a piacon.

GYANÚSAN SOK PONTBAN MAGADRA ISMERTÉL?
ELMESÉLEM NÁLUNK MIT JELENT TANÁCSADÓKÉNT ÉS ÉRTÉKESÍTŐKÉNT DOLGOZNI

A munkatársainknak érdeklődőket biztosítunk, segítünk abban, hogy megfelelő számú találkozójuk legyen. Persze a kiszolgálás minőségét figyeljük. Akinek nincs még megfelelő ügyfélállománya, mi segítünk, hogy sikerüljön a legrövidebb idő alatt felépíteni ezt. Mindezt úgy tesszük, hogy szem előtt tartjuk a Te céljaidat.

Az ügyfelek profi kiszolgálása az első. Ehhez használjuk a XXI. századi technikákat is.

A lehető legtöbb területen szolgáljuk ki ügyfeleinket a hiteltől, az ingatlanon és a biztosításon keresztül a különböző megtakarítási termékekig. Mindezt a teljes piacról, a célnak megfelelő terméket megválasztva, így az ügyfeleinkkel hosszú távú üzleti kapcsolatot tudunk kialakítani.

A céljaidat Te tűzöd ki, mi adjuk hozzá az eszközöket, hogy elérd, amit szeretnél. Profi munkavégzéssel nálunk  sokat kereshetsz. A munkát bele kell tenned, semmi sincs ingyen, de mi segítünk és melletted állunk.

Úgy tudnám összefoglalni, hogy a tanácsadóink és értékesítőink kiszolgálják az ügyfeleket a cég pedig a munkatársakat.
 

ÍGY SEGÍTÜNK TÉGED

Támogatásunkkal annak a területnek a profi szakértőjévé válhatsz, amelyikben legszívesebben dolgoznál. Lehet ez biztosítás, hitel vagy ingatlanközvetítés. Széles körű közvetíthető termék palettát biztosítunk partnereinknek, nincs ügyfélvesztés azért, mert nem tudsz számukra megoldást kínálni.

Új partnereink jól működő, XXI. századi értékesítési modellt kapnak. Modernebb leszel, mint valaha. A legkorszerűbb online alkalmazásokkal, technikai eszközökkel látunk el, hogy csak a munkára figyelhess. Okos eszközökkel, a telefonoddal, tableteddel, iPadeddel tudsz dolgozni-bárhol is vagy éppen.

Ha eddig más területen dolgozoltál, de meglévő ügyfélköröd felé szeretnél biztosítási, hitel vagy ingatlan szolgáltatásokat is értékesíteni, nálunk erre is van lehetőséged. Ügyfeleid részére a piacon elérhető legszélesebb termékkínálatot közvetítheted. Ezzel az értékesítői szakma legmagasabb szintjére kerülsz. A szakterületeink együttműködésével ügyfeleidnek tudod nyújtani azokat a szolgáltatásainkat is, ami nem a Te szakterületed. Ez úgy történik, hogy a másik szakterület szakemberével közösen hozzátok létre az ajánlatot az ügyfelednek. Ha igényled, a tárgyalásra is elmegy veled valaki az adott szakterületről. Ezekben az esetekben a jutalék kettőtök között osztódik. De az üzlet és az ügyfél minden esetben a Te ügyfeled marad. A sikeres munkádhoz egyedülálló webes alkalmazásokat biztosítunk részedre, ingyenes képzéseket tartunk, napi munkádat személyes kapcsolattartóval támogatjuk.

Ha jelenleg is rendelkezel saját irodával és csapatod is van, az egész csapatodat áthozhatod. Ha még nincs irodád, de szeretnéd, hogy legyen, segítségünkkel indíthatsz egyet. Ha kedved van, akkor magad mellé akár további üzletkötőket is kereshetsz, és szakmai támogatásodért cserébe részesedhetsz az ő általuk megkötött üzletek eredményéből is. Web oldalunk online rendszerében több biztosítási módozat kalkulátorát tudod használni, így saját ügyfeleid minden biztosítási igényét könnyedén ki tudod elégíteni. Arról, hogy ingatlanközvetítőink is innovatív technológiával dolgozhassanak egy „nagytestvér” a háttérben stabilan, megbízhatóan gondoskodik. Hitelközvetítőink univerzális banki összehasonlító és előminősítő rendszerrel mindössze néhány kattintással komplett ügyfél ajánlatot tudnak elkészíteni.

Partnereink minden hónap azonos időszakában megkapják havi jutalékelszámolásukat, ezt automatikus jutalékkezelő rendszerünk biztosítja.

Olyan életmódra lesz lehetőséged, ahol Te osztod be az idődet, Te döntöd el mennyit vagy hajlandó foglalkozni és tenni a céljaid eléréséért. Ahol a befektetett munkád eredménye arányában kapod havonta a jövedelmedet. Tarts velünk, jól fogsz járni!

HA MEGHOZTAD A DÖNTÉST, TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉL RÓLUNK, JELENTKEZZ!

JELENTKEZZ MOST, MERT NEM VESZÍTHETSZ SEMMIT!

Az ország bármely területéről jelentkezhetsz.

Nem kérjük az önéletrajzodat, helyette töltsd ki az alábbi űrlapot. A kitöltés után hamarosan e-mailt fogsz kapni, benne pár kérdéssel. Ezek arra szolgálnak, hogy jobban megismerjünk. Ez segít nekünk, hogy felkészülhessünk a majdani személyes találkozóra. Ez a Te döntésed.

Ha visszaküldted az e-mailt, és úgy gondoljuk, szívesen látnánk csapatunkban, számíthatsz újabb jelentkezésünkre, hogy egyeztessük a beszélgetés részleteit.

Örülök, hogy ránk találtál, és köszönöm, ha eddig elolvastad a sorokat. Jelentkezz, beszélgessünk és dolgozzunk együtt, mert olyan értékesítési módszereket tudunk adni a kezedbe, ami biztosan tud segíteni abban, hogy pozitív irányba változzon az életed.