Menü

Vállalkozói biztosítások

Ha a vállalkozók azon csoportjába tartozik, akik tudják, hogy a legnagyobb profit nem megszorításokkal, vagy magas árréssel, hanem a lehető legoptimálisabb költéssel érhető el, szívesen megnézzük a jelenlegi biztosítási kötvényét. Velünk optimalizálhatja a vállalkozása biztosítására fordított kiadásai.

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb vállalkozói biztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Vállalkozói biztosítás váltására évente egy alkalommal van lehetőség, a szerződés évfordulója előtt. Ha kedvezőbb ajánlatot találunk a jelenlegi biztosításánál, akkor az évforduló előtt legalább 30 nappal kell felmondania a régi szerződést.

Vállalkozói biztosításokkal kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Vállalkozói vagyonbiztosítás

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb vállalkozói vagyonbiztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Vállalkozásunk vagyonának megszerzése és gyarapítása sok energiánkat emészti fel, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a megszerzett vagyonra vigyázni is kell.

Sajnos, sok olyan körülmény játszhat szerepet életünkben (pl. folyamatosan növekvő bűnözés, természeti csapásokra, vagy egészen egyszerűen a balszerencse), ami vagyonunk megrongálódásával, megsemmisülésével fenyeget. Ezért fontos felkészülnünk minden váratlan eseményre.

A vagyonbiztosítások segítenek abban, hogy egy nem várt szerencsétlen fordulat után ne kelljen a nulláról kezdenünk.

Vállalkozói vagyonbiztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek

Vállalkozói szakmai felelősségbiztosítás

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb vállalkozói szakmai felelősségbiztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

A felelősségbiztosítás számos esetben jelentős terhet vehet le az Ön válláról, mivel megkötésével a biztosító társaság - a szerződés keretein belül - átvállalja mindazon személyi sérüléses és tárgyrongálási károk miatt - szerződéses kapcsolaton kívül - fellépő kártérítési igény megfizetését, amit egyébként a saját költségére kellene megtéríteni.

Vállalkozói szakmai felelősségbiztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek

Vállalkozói építési – és szerelésbiztosítás

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb vállalkozói építési-és szerelésbiztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Vállalkozói építési - és szerelésbiztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek

Vállalkozói technikai biztosítás

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb vállalkozói technikai biztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Vállalkozói technikai biztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek

Szállítmánybiztosítás

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb szállítmánybiztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Szállítmánybiztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek