Menü

Hajó biztosítások

Otthon vagyunk a vízen is! Velünk teljes körű biztonságban tudhatja magát, amikor barátaival, családjával a hajózás csodálatos élményének hódol. A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb biztosítást.

Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Hajó felelősség biztosítás

Ez a biztosítás nagyon hasonlít az autós kötelezőre. Jelenleg Magyarországon ezt hajók számára nem tették még kötelezővé mindenhol, de sok verseny során és sok kikötőkben kérhetik tőlünk ezt a dokumentumot. Ez a biztosítás kiterjed az általunk okozott károkra, mely lehet személyi vagy dologi jellegű.

A térítési limitek között komoly különbségek lehetnek, így nem feltétlenül érdemes a legolcsóbbat választani. Személyi sérüléses kár szerencsére ritkán fordul elő, ám ha bekövetkezik a baj, az általános 5 millió* Ft-os felelősség biztosítás nem biztos, hogy elég lesz, így mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Hajó felelősség biztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

(Megjegyzés: A nagyhajók 2018-ban lejáró hajóbiztosításai helyett újat kell kötni. Mégpedig azért, mert a mostani 5 millióról 50 millió forintra emelkedik a Versenyrendelkezésekben megszabott minimális biztosítási értékhatár. Az eddigi biztosítás meghosszabbítása nem megoldás, mert ebben az esetben az értékhatár nem feltétlenül változik.)

Ajánlatot kérek

Hajó casco

Magyarország időjárása igen szélsőséges formát öltött az elmúlt évek során, és komoly károkról szóltak a hírek a hazai és külföldi vizeken. A balatoni viharokról rendszeresen hallhatunk, sokszor magunk is megtapasztalhatjuk a szél irtózatos erejét.

A casco biztosítás elemi károkra, törés károkra és akár lopásra is fedezet nyújt a hajójára, nem csak akkor, mikor a hajója vízen van. Ugyanakkor a felelősségbiztosítással szemben, a saját hajónkban okozott károkat is megtéríti.

Hajó casco biztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek