Menü

Gépjármű biztosítások

Gépjármű felelősségbiztosítás

Kötelező biztosítás kalkulátor

Kötelező biztosítás gyorsan, egyszerűen, online!

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával jelentős díjat spórolhat. Kötelező biztosítás kalkulátor programunk kiszámolja és összehasonlítja a biztosítók kötelező biztosítási díját, személyre szabottan, az Ön adatainak megfelelően.

Amit érdemes tudni a kötelező biztosításról

Gépjármű vásárlása ELŐTT gondoskodjon a kötelező felelősség biztosítás megkötéséről.

Kötelező gépjármű felelősség biztosítás váltására évente egy alkalommal van lehetőség, a szerződés évfordulója előtt. Ekkor lehetősége van tájékozódni a biztosítók ajánlatairól oldalunkon. Ha kedvezőbb ajánlatot talál a jelenlegi kötelező biztosításánál, akkor az évforduló előtt legalább 30 nappal kell felmondania a régi szerződést.

Közúti ellenőrzéskor a rendőr a szerződés megkötését jogosult ellenőrizni, a díjfizetést már nem.

A kereskedésben vásárolt gépjármű esetén is érdemes felelősségbiztosításunk megkötését magunk intézni, mivel a kereskedésben nem biztos, hogy a legmegfelelőbb ajánlatot kapjuk. Mivel előre ismerhetjük a megvásárlandó gépjármű adatait (gyártási év, hengerűrtartalom, motorszám, rendszám, stb.) így lehetőségünk van arra, hogy az autóért, motorkerékpárért már a rendszerünkben megkötött szerződéssel, és a kinyomtatott ajánlati igazolóval menjünk.

Mindig tartsunk magunknál „kék-sárga” baleseti kárbejelentőt. Ezt a biztosító vagy az alkuszunk ingyen bocsájtja rendelkezésünkre. (Amennyiben okostelefonnal rendelkezünk, praktikus megoldás a „E-kárbejentő” applikáció letöltése is.)

Külföldre történő utazás előtt feltétlenül szerezzük be a zöldkártyát.

Végezetül még egy jó tanács.
Az alábbi esetekben mindig hívjunk rendőrt:


1. Baleset után, ha személyi sérülés is történt (ez esetben kötelező).
2. Ha külföldi gépjármű is részese a balesetnek.
3. Vagy ha a baleset résztvevőinek nem sikerül teljesen egyértelműen megállapodniuk a felelősség kérdésében.

Flotta gépjármű felelősség biztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Kötelező biztosítás kalkulátor

(Megjegyzés: A kalkulátorban megjelenített ajánlatok köre nem teljeskörű, mivel nem hasonlítjuk össze a biztosítási piacon elérhető összes gépjármű felelősség biztosítás terméket.)

Casco biztosítás

Casco biztosítási kalkulátor

Casco kalkulátorunk segítségével könnyen összehasonlíthatja a casco biztosítások díjait!

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával akár a díj felét is megspórolhatja, mert hasonlóan a kötelező biztosításhoz, a casco biztosítások esetén is jelentős árverseny van a piacon a biztosítók között. Casco kalkulátor programunk kiszámolja és összehasonlítja a biztosítók casco biztosítási díját, személyre szabottan, az Ön adatainak megfelelően.

Oldalunkon MOTOR Casco biztosítását is megkötheti.

Casco biztosítás váltására évente egy alkalommal van lehetőség, a szerződés évfordulója előtt. Oldalunkon lehetősége van tájékozódni a biztosítók ajánlatairól. Ha kedvezőbb ajánlatot talál a jelenlegi casco biztosításánál, akkor az évforduló előtt legalább 30 nappal kell felmondania a régi szerződést.

Flotta casco biztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Amire érdemes odafigyelni

Egy általános CASCO fedezetet nyújt az autó töréskáraira (akár sajáthibás balesetről, akár ismeretlen általi rongálásról legyen szó), elemi és tűzkárokra, az egész autó vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és balesetbiztosítási modult, vagy akár kölcsöngépjármű-szolgáltatást is.

Új autókra - különösen akkor, ha az autót hitelre vettük –mindenképp érdemes casco biztosítást kötni.

Alapos megfontolást igényel az önrész megválasztása. Az önrészesedés mértéke két részből áll. Egyrészt egy konkrét összeg (pl. 100.000 Ft), másrészt százalékos formában (pl. 10%). A kettő közül a nagyobbik érték az, amit a biztosító a kártérítés összegéből le fog vonni, tehát ezt nekünk kell majd zsebből állnunk.

Ha ellopnák újonnan vásárolt autóját vagy az totálkárosra törne, Ön is értelemszerűen az autó eredeti vételárát szeretné megkapni a biztosítótól, hiszen szeretné pótolni az autót, lehetőleg olyannal, amilyent Ön is vásárolt. Olvassa el oldalunkon a vételár (GAP) biztosítás információkat is.

Casco biztosítási kalkulátor

Vételár biztosítás (GAP)

Kalkulátorunk segítségével számolja ki autójának GAP biztosítását!

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb GAP biztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.
Ha ellopnák újonnan vásárolt autóját vagy az totálkárosra törne, Ön is értelemszerűen az autó eredeti vételárát szeretné megkapni a biztosítótól, hiszen szeretné pótolni az autót, lehetőleg olyannal, amilyent Ön is vásárolt.

Amit érdemes tudni a vételár biztosításról

A vételár biztosítás egy igen nagy jelentőséggel bíró szolgáltatás, mivel a kötelező és casco biztosítások minden esetben a kár időpontjában megállapított piaci értéket veszik alapul egy kártérítés kifizetésekor.
Az újonnan vásárolt gépkocsi már a vétel pillanatától kevesebbet ér, nem is beszélve a használt autókról, melyeknek már 1-2 év után is legalább 40 százalékkal csökkenhet a piaci értéke. Egy hitelre vásárolt járműnél pedig kis összegű befizetéssel már a törlesztés megkezdésekor is a visszafizetendő összeg meghaladhatja az autó adott piaci értékét.

A vételár biztosítást meg lehet kötni használt, valamint új autókra egyformán, a biztosítók szabályozása alapján.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Érdekel egy kalkuláció

Assistance biztosítás

Assistance biztosítás kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, és árgaranciával meg is kötheti, az Ön utazási szokásainak megfelelő biztosítást.

Amire érdemes odafigyelni

Maximum 31 napra köthető, s a biztosított gépjármű lehet saját autó, a szomszéd autója, kilencfős kisbusz, motorkerékpár, lakókocsi, lakóautó, utánfutó, minden, ami ilyen kiskategóriába tartozik és nem idősebb 10 évnél. Még külföldi rendszámú (német, osztrák, szlovák) is lehet. Egy dolog viszont nem lehet: bérelt autó.

Akár már a lakóhelytől 50 km-re is fedezet nyújt a gépjármű meghibásodása, baleset vagy járműlopás esetén.

Az Assistance szolgáltatás nem csak a biztosított gépjárműre és a sofőrre érvényes, hanem az összes bennülő személyre.

Mielőtt külföldre utazna, váltsa ki az Európai Egészségbiztosítási kártyát, mely NEM helyettesíti az utasbiztosítást!

Külföldi baleseti és betegségi ellátások költségeinek fedezésére kössön online utasbiztosítást!

Autóval történő külföldi utazás előtt igényeljen Zöldkártyát!

Amennyiben vállalkozása nevére szeretné megkötni az Assistance szolgáltatást, írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Érdekel egy kalkuláció