Menü

Élet-, baleset- és egészségbiztosítások

Baleset biztosítás

Kalkulátorunkkal már napi pár száz forintért többmilliós szolgáltatást találhat, és tetszőlegesen alakíthatja ki biztosítási védelmét.

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb baleset biztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.


Rohanó világunkban mindennaposak a balesetek. A közlekedés során, a munkahelyünkön, az iskolában, a saját otthonunkban és minden percben ki vagyunk téve annak, hogy kisebb-nagyobb baleset ér minket, családtagjainkat. A legtöbb esetben persze elég egy sebtapasz, de előfordulhat, hogy több százezer vagy akár pár millió forint is szükséges lesz hirtelen a megfelelő színvonalú és várakozás nélküli ellátásra.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek

Sportbaleset biztosítás

Ha sportol, akár hobbiból, akár versenyszerűen bármi megtörténhet… ezt Ön is tudja. Ráadásul nem is csak foci vagy tollaslabda? Talán siklóernyőzik, sárkányrepül, vagy búvárkodik? Biztosítsa magát!

Az extrém sportot űzőket sokan irigylik bátorságukért és szabadságukért, amit egy szikla megmászása, egy ejtőernyős ugrás vagy éppen egy vadvízi evezés adhat. Az izgalmak mellett azonban nem szabad megfeledkezni a mindezt hosszú távon lehetővé tevő biztonságról sem. Főleg azért nem, mert a társadalombiztosítás (TB) a fokozott veszéllyel járó extrém sportok esetében az életmentő sürgősségi beavatkozás kivételével nem finanszírozza az ellátást, így baleset esetén komoly többletköltségre lehet számítani.

Búvároknak hiperbár-kamrás kezelésre, azaz túlnyomásos oxigénterápiára is kiterjed a biztosítás.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek

Megtakarítással kombinált életbiztosítás

Válasszon körültekintően a biztosítók kínálatából megtakarítással kombinált életbiztosítást független szakértőink segítségével!

Hozza ki a legtöbbet a pénzéből!

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb megtakarítással kombinált életbiztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.


Olyan megtakarítási forma nem létezik, ami mindenki számára egyformán a legjobb lenne. A bankszámlán hosszú távon tartott és folyamatosan értékét veszítő pénzről nem is érdemes beszélni.
A legtöbb célra alkalmas megtakarítási forma hosszú távra a unit-linked típusú, azaz a megtakarítással kombinált életbiztosítás. Ez a legjobb megoldás, ha nyugdíj előtakarékosságra, lakáscélú előtakarékosságra vagy gyermekcélú megtakarításra gondolunk.

Néhány tízezer forintos havi megtakarítással már komoly tőkét gyűjthetnek össze azok, akik a rendszeres megtakarítást részesítik előnyben.

Ez a típusú megtakarítási forma kötöttségek nélkül bármire elkölthető és a 10. év után kamatadómentesen hozzáférhető.

Segítségünkkel megtudhatja, az igényeinek pontosan melyik megtakarítással kombinált életbiztosítás felel meg, kérjen személyre szabott tájékoztatót és kalkulációt szakértőinktől!

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek

Élet és betegség biztosítás

Biztosítsa be magát, ha magas összegű hitellel rendelkezik, családot tart fenn, kiskorú gyermekei vannak, és minden körülmények között gondoskodni akar családjáról.

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb élet és betegség biztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.


Az általunk ajánlott élet és betegség biztosítások anyagi segítséget nyújtanak akkor, amikor egy váratlan tragédia miatt a szerettei megélhetése, az Ön által kitűzött célok elérése, vagy a hitelek törlesztése veszélybe kerül.

A biztosítások egyénre szabhatók a különböző kiegészítő biztosítások hozzáadásával, igazodva minden élethelyzethez.

Havi néhány ezer forintért cserébe 10-50 millió forintos összeget is téríthet a biztosító.

A biztosítás szolgáltatása adó- és illetékmentes, nem része a hagyatéki eljárásnak, és kifizetése gyorsan megtörténik a kedvezményezett részére.

Segítségünkkel megtudhatja, az igényeinek pontosan melyik élet és betegségbiztosítás felel meg, kérjen személyre szabott tájékoztatót és kalkulációt szakértőinktől!

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek

Csoportos élet - és balesetbiztosítás

Egy vállalat a gazdasági eredményességén felül akkor válhat igazán sikeressé, ha munkavállalóiról az anyagi megbecsülésen túl felelős munkaadóként is széleskörűen gondoskodik. A törődésnek, az odafigyelésnek egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb formája lehet a Csoportos élet- és balesetbiztosítás.

Ezt a biztosítási formát a vállalatok mellett egyéb szervezetek, egyesületek, sportkörök, valamint klubok is kínálhatják tagjaiknak.

A Csoportos biztosítás az élet legnehezebb pillanataiban nyújt segítséget a munkavállalóknak és családtagjaiknak, ezzel is bizonyítva számukra azt, hogy munkáltatójuk az anyagi juttatásokon túl is kifejezi a megbecsülését.

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb csoportos élet-és balesetbiztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Csoportos élet – és balesetbiztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek

Egészségbiztosítás

Egészségbiztosítással olyan színvonalas egészségügyi ellátásban lehet része, amit a TB Magyarországon nem tud számunkra biztosítani.

Ezentúl nem kell bajlódnia azzal, hogy mikor és hova forduljon egészségi panaszával. A nap 24 órájában jól felszerelt magánrendelők állnak rendelkezésére, nem kell várakoznia egy-egy vizsgálatra, hanem gyorsan szakszerű orvosi ellátásban részesülhet.

Nem kell felesleges időt és energiát áldoznia arra, hogy megtalálja a megfelelő orvost és ellátást, így teljes mértékben a gyógyulásra koncentrálhat.

Nem kell vizsgálatonként fizetni a magánorvosi-ellátásért, a biztosítási díjért legtöbbször korlátlan számú ellátásban részesülhet, orvosilag indokolt esetben.

Több különböző csomagból választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő szolgáltatás-összeállítást. Szükség esetén lehetősége van ambuláns műtétek, egynapos sebészet vagy akár onkológiai vizsgálatok igénybe vételére is. A szűrővizsgálatok segítségével pedig könnyebben megőrizheti egészségét, megelőzheti a betegségek kialakulását.

A legkorszerűbb kezelési eljárások és gyógyszerek, a leghozzáértőbb intézményekben csomagtól függően Európában vagy a világszerte.

Pontos kalkulációt, az igényei ismeretében tudunk Önnek készíteni.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek

Temetés biztosítás

A mai világban sok ember sajnos későn kezd el gondolkozni azon, hogy mi lesz vele, ha elhuny. A lelki teher, a fájdalom mellett, ezzel anyagi gondot is jelenthet a családjának. A temetés költségei megingathatják a családi pénztárcát, főleg, egy váratlan eseményből kifolyólag.

Léteznek úgynevezett temetés- vagy kegyeletbiztosítások, melyeket direkt arra fejlesztették ki, hogy a temetés költségeire előre gondolva takarékoskodjon. Ha nem teszi, a családjára tett anyagi teher jelentős lehet, mivel az 1999. évi XLIII. törvény is előírja, hogy „a tisztességes és méltó temetés, valamint a halottak nyughelye előtt a tiszteletadás joga mindenkit megillet.”

A biztosítás nem része a hagyatéknak, így ha a kedvezményezetteket név szerint megjelöli, nem kell a gyakran elhúzódó hagyatéki eljárás befejezéséig várniuk a kifizetésre.

A kedvezményezettnek a kifizetett összeg után öröklési illetéket sem kell fizetnie.

A biztosítási védelem élete végéig tart, de bizonyos kor után biztosítási díjat sem kell fizetnie.

A biztosítók ajánlatainak összehasonlításával kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb temetési biztosítást. Minden esetben érdemes az összehasonlítást elvégezni, mert szolgáltatásban és díjban is hatalmas eltérések lehetnek a biztosítók ajánlatai között.

Temetési biztosítással kapcsolatban kérje személyre szabott tájékoztatónkat, ajánlatunkat.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy hívjon telefonon (+ 36 30 7171 503)!

Ajánlatot kérek